Goed Gewicht

Op naar de top. Ja maar………………….

Op naar de top.  Ja maar ………………

Ja maar…… we hebben twee examenfeestje en dan gaan we  op vakantie. Mijn vriendin trouwt in september en………… dan heb ik een paar weken niets op de verjaardagen en netwerkborrels, afscheid van een collega en vriendinnenuitstapje na. Ja maar ………We zitten dan weer aardig richting de feestdagen dus laten we het maar over de feestdagen heen tillen. Januari ?  Uhh  ja maar ….. dan gaan we op wintersport en is het ook nog carnaval. In april wordt tante Elise tachtig en geeft een groot feest. Ohh help dan is het alweer mei met de feestdagen.

Ja maar is een belemmerende overtuiging die jou niet helpt om een beslissing te nemen. Je bent er van overtuigd dat de feestjes jou in de weg staan om af te gaan vallen. Waar komt die maar vandaan. Wat houdt je steeds tegen om een besluit te nemen. Je bent er nog niet van overtuigd om daadwerkelijk de beslissing te nemen. Wat nog vervelender is je gaat jezelf uiteindelijk bekritiseren. In je gedachten spreek jij jezelf toe en misschien wel op een niet zo’n vriendelijke manier. Dit is nu net niet wat je kunt gebruiken. Je krijgt er een vervelend gevoel van en dat kan je weer aanzetten om toch maar dat lekkers te pakken als troost. Je hebt immers een ” ja maar …… ik kan er niets aan doen  want we hebben twee examenfeestjes enz enz.

Je komt er nog niet aan toe om je gedachten goed te observeren en zodoende vindt je steeds weer een JA MAAR

Wanneer jij echt wil gaan bereiken wat je heel graag wil dan is het zinvol om er goed over na te denken. Wanneer jij graag af wil vallen is het goed om juist hier voldoende tijd voor te maken. Nadenken waarom je het zo graag wil.  Snel de top beklimmen heeft geen zin. Slecht voorbereid op pad gaan geeft alleen maar problemen. Blaren, zere voeten en knieën. Je houdt het voor gezien en beloofd jezelf dat het de volgende keer gaat lukken. Helaas, op deze manier gaat ook je zelfvertrouwen een beetje in rook op en dat is wat je echt niet kunt gebruiken als je af wil vallen. Kleine stapjes , goed voorbereid en goed geïnformeerd op pad gaan dat brengt jou naar de top.

Het totale nieuwe programma “nooit meer lijnen, wel afvallen” gaat jou helpen om de top te bereiken.  Totaal nieuw met nog meer praktische informatie en nog meer individuele coaching op je eetgedrag zodat afvallen blijvend wordt.

Dat is toch wat je wil.   Geen ja maar, kom langs voor een vrijblijvend informatief gesprek en wellicht hebben wij samen heel snel jouw belemmerende overtuigingen van een

ja maar…… om gebogen naar een volmondig ja…. dat doe ik .

Lekker fit, vrij en met een gezond gewicht verder hoe heerlijk is dat. Jaren geleden had ik ook niet gedacht dat ik me nu ik drie en zestig ben me zo energiek zou kunnen voelen.

Investeer in een gezond en fit leven. Een mooier cadeau kun jij jezelf niet geven.