Goed Gewicht

Laatste berichtje van dit jaar.

Een laatste berichtje van mij dit jaar, een jaar waarin weer veel gebeurd is.  Plannen gemaakt en knopen doorgehakt. Nieuwe vrienden gekregen maar ook afscheid moeten nemen van dierbare. Mooie reizen met onuitwisbare herinneringen. Heerlijke momenten maar ook momenten waaraan ik niet meer terug hoef te denken. Het leven zoals het leven is met ups en downs. Met dankbaarheid kijk ik dan ook terug op een heel goed en fijn jaar. Ook een jaar waarbij ik veel dankbaarheid mocht ontvangen van vele mensen die mijn praktijk bezocht hebben en weer lekker in het leven staan. Met meer veerkracht en energie en meestal ook met de nodige kilo’s lichter. Wanneer ik een mooie kaart of mail krijg,  waarin mensen uiten hoe blij ze zijn met de stap die ze hebben gezet op weg naar een fit en fijn leven met meer rust en minder stress, dan raakt me dat keer op keer.

Een moment ook om vooruit te kijken. Nieuwe plannen maken. Nieuwe lezingen, cursussen en workshops. Mensen te mogen coachen naar een fit  en fijn leven. Ik heb er enorm veel zin in. Hoe mooi is het ook om te zien dat er steeds meer mensen gaan inzien dat een gezonde leefstijl veel verandering teweeg brengt . Dat een gezonde leefstijl met onder andere gezonde voeding, lekker bewegen op jouw eigen manier, meer rust en minder stress, je van veel lichamelijke en ook psychische klachten af kan helpen. Door een gezonde leefstijl kun je ook je immuunsysteem boosten waardoor bepaalde ziektes geen kans krijgen.  Hoe heerlijk klinkt dat.

2019 Een heel nieuw, vers en onbeschreven jaar. Een jaar waarvan jij jouw jaar kunt maken.

In de laatste dagen van het jaar gaan gedachten vaak even terug en kijk je ook vooruit.   Wat zou jij nou heel graag willen in 2019 ?  Ik weet niet wat jij gaat wensen en kan jouw wensen niet in vervulling laten gaan. Maar een ding kan ik wel, jou uitnodigen voor een  gratis lezing op woensdag 13 feb.

Een lezing waarin ik je hoop te inspireren om met kleine veranderingen grote verschillen te gaan maken.

Waarin je te weten komt hoe je lichaam werkt en reageert op stofjes en voeding waar je lijf  niet zo blij mee is en hoe jij dit heel simpel kunt veranderen.

Waarin ik je vertel hoe het komt dat je vaak wel af valt maar ook hoe het komt dat je dit vaak niet vast kunt houden en toch weer aankomt.

Waarin ik je uitleg hoe jij zonder pakjes en zakjes net zo lekker ( nog veel lekkerder ) kunt eten en jij van mij natuurlijk ook recepten krijgt.

Meld je vast aan, i.v.m. de ruimte weet ik graag hoeveel mensen er komen en het zou jammer zijn als er geen plaats meer is op deze avond. Een mail naar jeanne@goedgewicht.eu.web174.hostingdiscounter.nl  is voldoende

Hoe meer mensen inzicht krijgen in gezonde voeding, de werking en de vele voordelen voor je lichaam en geest, hoe beter het is.

Samen maken wij 2019 bijzonder gezonder !

Investeer in je gezondheid, je bent het meer dan waard.

Ik wens je een hele gezellige jaarwisseling en een fantastisch 2019.