Goed Gewicht

Goed Gewicht en Puur Gezond

 

GoedGewicht en Puur Gezond

 

Doen waar je blij van wordt. 

 

 

 

Een regenachtige herfstdag, een lege dag  in mijn agenda en wat doe ik dan ?? Ik ga bedenken wat we vanavond gaan eten en wat voor lekkers ik bij mijn lunch kan maken. Ik merk op dat ik hier heel blij van word. Waarom word ik hier zo blij van ? Terwijl ik op de fiets door de regen mijn boodschappen haal gaat mijn reflectie nog even door.

Als ik zo blij word van gezond eten wat wil ik jou naast wat ik al doe dan nog meer meegeven om dit ook te bereiken ? Ik wil graag dat jij je ook  goed gaan voelen en dingen kunt doen waar je zelf blij van wordt.                                                                                             

Ik ga graag samen op zoek naar de kern van het probleem van je gewicht zodat je hier zelf grip op hebt en het goed aan kunt pakken en gezond en vooral lekker kunt blijven eten.    Maatwerk, dat geef ik je !    Niet van dat grote en massale  maar klein waarin de volle aandacht voor jou voorop staat.

Ik inspireer je graag om echt gezond te gaan eten zodat jij je goed gaan voelen. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Gezond maar zeker ook lekker eten en ervan genieten is een pijlers om op een gezonde manier af te vallen.

De andere pijlers : meer rust, minder stress en op jouw eigen manier bewegen krijgen ook volop de aandacht. Puur op jou afgestemd.

Puur daar houd ik van. Dat is ook de reden waarom ik al jaren Puur Gezond volg, hun boeken op mijn boekenplank heb staan en met veel plezier vaak  heerlijke gezonde recepten van hen klaarmaak. Terwijl ik weer een bericht van Puur Gezond binnenkrijg en het lees  is het duidelijk.

Ik kan nog iets toevoegen waar jij ook veel plezier aan kunt beleven,  

Ik heb me als professional bij hen aangemeld  en ben ik vanaf nu  aangesloten bij Puur Gezond zodat ik jou ook mee kan laten profiteren van al het goede wat Puur Gezond te bieden heeft.

Een GOED GEWICHT en PUUR GEZOND eten  dat past en vind ik een mooie combinatie.

In mijn nieuwsbrieven laat ik je regelmatig meegenieten van Puur Gezond.

Meld je dan hier aan en ontvang gratis 3 x 15 recepten voor een gezonde start.