Goed Gewicht

geen zak met pakjes

 

Geen zak met pakjes. 

Heb jij je schoen al gezet met een verlanglijstje voor de Sint  en een wortel voor het paard ? Nog een paar dagen en dan kan de  Goed Heilig man vergezeld door zijn hulpjes weer het dak op om alle pakjes vanuit de zak weer op tijd te bezorgen.   Met een beetje weemoed denk ik terug aan de spannende gezellige avonden. De bons op de deur, de verbaasde snoeten en blije kreten, de rode wangen, veel lol en nog veel meer papier. Pakjes en liefst zo veel mogelijk. De Sint in kwestie wist daar wel raad mee en pakte alles rond de 5 dec in. Pakjes zijn er dit jaar voor mij niet bij.  Hoewel ik menig pakje tegenwoordig aardig wat weg heeft van een surprise. Een pak, een paar ingrediënten, voeg zelf nog wat toe en hoppa, maaltijd.  Gezond en gemakkelijk wordt je beloofd. Gezond ? Een zakje poeder wat over het algemeen zout, bindmiddel en een kruidenmengsel bevat. Gemak? Voeg zelf nog gehakt of kip toe, zoveel gram gesneden groenten, kook de rijst    Of je het een cadeau mag noemen ?? Nee, 5 dec is voor mij niet de enige avond zonder pakjes en een zak. Die gaan het hele jaar door. Maar hoe het ook is, wat je ook doet, maak er een gezellige avond van en wie weet word ik toch nog verrast door een van de hulpjes van de Sint met een pakje.

Noteer vast woensdag 13 februari in je agenda. Koken zonder zakjes en pakjes  Geen surprises of desillusies . Gewoon eerlijke pure ingrediënten en informatie.

Op deze avond in ’t Perron in Heeze vertel ik je heel veel voordelen van het koken zonder pakjes en zakjes en waarom het zoveel lekkerder en heel veel gezonder voor je is dan pakjes en zakjes en nog veel meer.

Deze avond in gratis. Wel even aanmelden via jeanne@goedgewicht.eu.web174.hostingdiscounter.nl

Fijne Sinterklaas avond