Goed Gewicht

Ben jij ook zo’n handige doe het zelver ?

 

Ben jij ook zo’n handige doe het zelver ?

 

 

Ben jij ook zo’n handige doe het zelver ? Oude kleren aan en hop met de geit, lekker klussen maar ooh jee, de plinten niet onder het juiste verstek gezaagd,  de kabels net iets te kort afgeknipt en de lijm die je afvoerbuis waterdicht moet maken blijkt toch niet de goede lijm te zijn. Maakt niet uit want er is niemand die zegt dat je het fout doet maar er is ook niemand die je verteld hoe je het misschien beter of handiger kunt doen . Dat het je minder tijd en misschien ook nog minder geld kost. Hoe stoer het ook is, soms is het toch heerlijk om een professional  in de arm te nemen die voor jou de plinten zaagt, de fittingen van de lampen vervangt of de zwanenhals lijmt en je niet met emmer en dweil je keuken in hoeft.  . Hoe goed je het ook voor hebt, je huis wordt er op den duur echt niet fraaier van je” Ik doe het zelf wel “en je gaat je waarschijnlijk mateloos ergeren aan waar je eerst zo trots op was.

Herken jij iets van jezelf de laatste jaren in dit verhaal ? Je gaat van het ene  naar het andere afvalprogramma. Niemand die je op je vingers kijkt dus jij denkt steeds dat je het wel goed doet en als je het niet goed doet is er niemand die je verteld wat er fout gaat en wat je beter kunt doen. Daarbij is elk lichaam uniek en is het programma dat je vriendin volgt waarschijnlijk helemaal niet geschikt voor jou.

Een verkeerd gestucte muur is echt te herstellen een plint die scheef licht kan vervangen worden maar een lichaam wat steeds opdrachten moet volgen waar het niet blij mee is dat hersteld niet zomaar een twee drie. Wanneer je hormonen door de vele lijnpogingen uiteindelijk overhoop gaan kost het wel even tijd om het weer op orde te krijgen maar…………………… Het kan zeker wel !!!!!

Het kan zeker herstellen maar dan is het fijn te weten dat het ook op de goede manier kan met een programma  dat echt effect heeft op langer termijn. Hoe heerlijk klinkt dat.  Nooit meer lijnen en toch afvallen en op gewicht blijven.

Kom in evenwicht . Kies uit een van de vormen die het best bij je past en ook dan wordt het nog helemaal op jouw maat gemaakt.

Let op !!!  er wordt hard achter de schermen gewerkt. Mijn website ziet er daardoor anders uit dan je gewent bent maar je kunt gewoon alles vinden. Lukt het niet ? Geen probleem dan mag je me ook bellen of mailen